Werkwijze glazenwasser

De werkwijze van de glazenwasser is afhankelijk van het type woning. U plant zelf een afspraak in met de glazenwasser. De glazenwasser neemt zijn eigen materiaal mee, zodat hij gemakkelijk alle ramen van de buitengevel kan lappen.

Glasbewassing van de verschillende woningtypes

De kosten van de glazenwasser zijn afhankelijk van uw woning. 

Ramen lappen appartement

Een appartement heeft één verdieping, waarvan de ramen van alle buitengevels gewassen worden.

Ramen lappen tussenwoning

Een tussenwoning is een woning met ramen aan de voor- en achterzijde. Rijtjeshuizen of hoekwoningen zonder ramen aan de zijgevel vallen onder deze categorie.

Ramen lappen hoekwoning

Bij een hoekwoning moeten er aan 3 gevelzijdes ramen gewassen worden. Ook 2-onder-1-kapwoningen vallen vaak onder het type hoekwoning.

Ramen lappen vrijstaande woning

Een vrijstaande woning is een woning waar aan alle vier de buitengevels ramen gewassen moeten worden.

Zo werkt het

U kiest het tijdstip waarop het u uitkomt dat de ramen gelapt worden. Zo kunt u een tijdstip kiezen waarop u zelf thuis bent. Als de glazenwasser aan het werk is, kunt u achterover leunen.

Bent u op zoek naar een glazenwasser? Neem dan direct contact op en vind een professionele glazenwasser voor een scherp all-inclusive tarief!

* We hebben dit concept vanuit Almexx (Online Conceptontwikkeling) opgezet, maar de resultaten zijn niet zoals gehoopt. Dit idee heeft potentie, maar wij hebben niet genoeg capaciteit en focus om de potentie te benutten. Dit concept heeft nu niet onze hoogste prioriteit. Bij een goed bod kan het zijn dat we een verkoop overwegen. Bij interesse ontvangen we graag een e-mail op conceptkopen @ almexx.nl.